Bărbat amendat cu 10 mii de lire în Marea Britanie pentru încălcarea restricțiilor

Carantină de patru săptămâni va fi impusă în toată Anglia, începând din data de 5 noiembrie. Se închid localurile, restaurantele și magazinele neesențiale și se interzic călătoriilor în străinătate.

Carantină de patru săptămâni va fi impusă în toată Anglia, începând din data de 5 noiembrie. Se închid localurile, restaurantele și magazinele neesențiale și se interzic călătoriilor în străinătate.

Întâlnirile în interior între persoane din gospodării diferite vor fi, de asemenea, interzise, cu excepția îngrijirii copiilor. Școlile și universitățile vor rămâne deschise, iar exercițiile în aer liber vor fi permise.

Un bărbat din Nottingham a fost amendat cu 10.000 de lire sterline pentru încălcarea regulilor de izolare, organizând o petrecere pentru mai mult de 30 de persoane, conform declaratiilor Politiei.

Gazda unei petreceri in Nottingham a fost amendata cu 10.000 de lire sterline, în timp ce paricipantii încearcau să fuga de poliție iesind pe fereastră, scrie SkyNews. Cei 38 de petrecăreți au fost amendați cu 200 de lire sterline pentru participare, în timp ce orașul se află sub restricții de coronavirus de nivelul 3, interzicând întâlnirile în interior cu cei din alte case.

Ocupantul apartamentului în care se ținea petrecerea a primit o amendă de 10.000 de lire sterline pentru organizarea unei adunări de peste 30 de persoane, despre care se crede că sunt studenți.

Acestea au fost printre cele peste 80 de amenzi emise de organele de politie în weekend, însumând peste 26.000 de lire sterline.

Politia a fost, de asemenea, chemata la două rapoarte despre petreceri studențești pe Arthur Street și Forest Road East, ambele în zona Arboretum în primele ore ale zilei de duminică.

La prima, au găsit 14 persoane, în timp ce 18 persoane erau la cea de-a doua adunare, unii dintre ei încercând să scape printr-o fereastră, iar alții au fost găsiti ascunși într-o grădină.

Guvernul britanic speră că măsurile dure vor „salva Crăciunul”, permițând revenirea la un fel de normalitate pentru sezonul festiv, dar numai dacă infecțiile și decesele pot fi reduse. Noile restricții vin după refuzurile inițiale de a lua în considerare o altă carantină.

Marea Britanie schimbă regulile pentru călătoriile internaționale. Noile reguli de la frontierele Angliei valabile în două săptămâni.

În ceea ce privește regulile de călătorie din Marea Britanie în România, guvernul de la București a decis să mențină Regatul Unit pe lista...

Probleme pentru românii care merg în Marea Britanie. Sunt cei mai verificați cetățeni la frontierele Regatului Unit.

Conform celor mai noi date statistice oficiale, românii sunt opriți mult mai mult decât ceilalți cetățeni europeni pentru controale la frontiera britanică. Mai exact, conform...

Planul B în Marea Britanie pentru următoarele luni. Măștile redevin obligatorii, certificatele și lockdown-ul doar ca ultimă soluție.

Lockdown-ul, măștile de protecţie obligatorii, certificatele de imunitate și munca de acasă ar putea reveni în Anglia în această iarnă ca parte a „planului...

Marea Britanie caută să angajeze 100.000 de români și bulgari. Oferă bonusuri și majorări salariale pentru cei ce vin în UK.

Marea Britanie se confruntă cu un de­ficit de şoferi de camion fără precedent, pe care com­paniile de transport îl pun pe sea­ma pandemiei, dar...

De ce pleacă șoferii români de TIR din Marea Britanie. Tot mai mulți români părăsesc Regatul Unit.

În anul 2017 aproximativ 150.000 de șoferi de TIR din România lucrau pentru companiile occidentale, potrivit datelor oficiale. Cu toate acestea, începând de anul trecut...

Se schimbă, din nou, regulile pentru călătoriile din și către Marea Britanie.

Un total de opt state și teritorii vor fi scoase de pe lista roșie a Marii Britanii pentru traficul internațional de călători, iar sistemul...

Marea Britanie relaxează regulile pentru călătoriile internaționale. România a modificat lista tărilor cu risc.

Astăzi, guvernele de la București și Londra urmează să ia două decizii cu impact direct asupra cetățenilor care călătoresc în și dinspre România și...

Clarificări cu privire la controalele de frontieră din Marea Britanie asupra cetățenilor români.

Ministerul Afacerilor Externe a solicitat, prin Ambasada României la Londra, clarificări cu privire la controalele autorităților de frontieră britanice care ar viza în special...