Englezii se întorc la viaţa de dinainte de pandemie. Boris Johnson a confirmat că pune capăt măsurilor restrictive la 19 iulie.

Anglia se pregăteşte să relaxeze restricţiile impuse de pandemia Covid-19, iar pentru a relua activitatea la birou, nu va fi obligatorie prezentarea unui certificat COVID.

Englezii se întorc la viaţa de dinainte de pandemie. Boris Johnson a confirmat că pune capăt măsurilor restrictive la 19 iulie.

Johnson a dezvăluit, de asemenea, care vor fi următoarele restricţii ridicate de autorităţi. În următoarele două săptămâni, Anglia va renunţa la purtarea măştii şi la distanţarea socială.

”Nu va mai fi necesar ca guvernul să instruiască oamenii să lucreze de acasă, astfel încât angajatorii vor putea începe să planifice o revenire sigură la locul de muncă. Nu va fi necesar niciun certificat COVID ca posibilă condiţie de intrare în niciun loc sau eveniment”.

După data de 19 iulie, obligativitatea va fi suspendată, purtarea măştii urmând să depindă de decizia fiecărui individ în parte.

Conform planului, cluburile de noapte se vor putea redeschide şi nu vor exista limite privind capacitatea unităţilor din domeniul ospitalităţii. Regulile de distanţare socială vor fi de asemenea eliminate.

„Trebuie să fim sinceri cu noi înşine că, dacă nu putem redeschide viaţa socială în următoarele câteva săptămâni, când vom fi ajutaţi de venirea verii şi de vacanţa şcolară, atunci trebuie să ne întrebăm când vom putea reveni la normal”, a spus Johnson într-o conferinţă de presă.

Englezii se întorc la viaţa de dinainte de pandemie. Boris Johnson a confirmat că pune capăt măsurilor restrictive la 19 iulie.

Marea Britanie a avut al şaptelea cel mai ridicat bilanţ al deceselor de COVID-19 din lume, iar Johnson a fost acuzat că a acţionat prea lent în implementarea fiecăruia dintre cele trei lockdown-uri din Anglia.

Însă ritmul de vaccinare a fost bun în Marea Britanie, astfel că, până luni, 86% dintre adulţi primiseră o primă doză, iar 64% primiseră ambele doze, conform datelor guvernamentale.

De la 1 octombrie, Guvernul britanic schimbă regulile de intrare în Marea Britanie și actele necesare la frontieră.

Începând cu 1 octombrie 2021, românii care vor avea ca destinație Marea Britanie vor fi nevoiuți să dețină un pașaport ca document de călătorie. Pasagerii...

Marea Britanie schimbă regulile pentru călătoriile internaționale. Noile reguli de la frontierele Angliei valabile în două săptămâni.

În ceea ce privește regulile de călătorie din Marea Britanie în România, guvernul de la București a decis să mențină Regatul Unit pe lista...

Probleme pentru românii care merg în Marea Britanie. Sunt cei mai verificați cetățeni la frontierele Regatului Unit.

Conform celor mai noi date statistice oficiale, românii sunt opriți mult mai mult decât ceilalți cetățeni europeni pentru controale la frontiera britanică. Mai exact, conform...

Planul B în Marea Britanie pentru următoarele luni. Măștile redevin obligatorii, certificatele și lockdown-ul doar ca ultimă soluție.

Lockdown-ul, măștile de protecţie obligatorii, certificatele de imunitate și munca de acasă ar putea reveni în Anglia în această iarnă ca parte a „planului...

Marea Britanie caută să angajeze 100.000 de români și bulgari. Oferă bonusuri și majorări salariale pentru cei ce vin în UK.

Marea Britanie se confruntă cu un de­ficit de şoferi de camion fără precedent, pe care com­paniile de transport îl pun pe sea­ma pandemiei, dar...

De ce pleacă șoferii români de TIR din Marea Britanie. Tot mai mulți români părăsesc Regatul Unit.

În anul 2017 aproximativ 150.000 de șoferi de TIR din România lucrau pentru companiile occidentale, potrivit datelor oficiale. Cu toate acestea, începând de anul trecut...

Se schimbă, din nou, regulile pentru călătoriile din și către Marea Britanie.

Un total de opt state și teritorii vor fi scoase de pe lista roșie a Marii Britanii pentru traficul internațional de călători, iar sistemul...

Marea Britanie relaxează regulile pentru călătoriile internaționale. România a modificat lista tărilor cu risc.

Astăzi, guvernele de la București și Londra urmează să ia două decizii cu impact direct asupra cetățenilor care călătoresc în și dinspre România și...