Guvernul britanic a anunțat actualizarea listelor. România intră pe lista verde a Marii Britanii din 4 august.

Românii nu vor mai face izolare la intrare în Anglia, începând din această săptămână. Guvernul britanic a anunțat actualizarea listelor tip semafor pe 4 august.

Românii nu vor mai face izolare la intrare în Anglia, de săptămâna aceasta, deoarece guvernul britanic a anunțat actualizarea listelor tip semafor pe 4 august.

Pasagerii care provin din țări verzi nu trebuie să se izoleze, iar cei complet vaccinați evită și carantina dacă se întorc dintr-o țară din lista portocalie.

Guvernul britanic a anunțat că este din ce în ce mai sigur că mai multe țări vor deveni verzi la revizuirea aceasta.

Călătorilor din UE și SUA vor avea posibilitatea să renunțe la izolare atunci când vor ajunge în Marea Britanie săptămâna aceasta.

Ministrul de externe britanic a sugerat că mai multe țări ar putea beneficia în curând de acorduri similare. Nu se va aplica Franței, care rămâne pe lista de supraveghere „portocalie plus”.

S-a declarat că urmează să fie adăugate pe lista verde țări precum Austria, Bosnia și Herțegovina, Italia, Germania, Ungaria, Polonia, România și altele în care incidența e scăzută.

Totodată, guvernul britanic a anunțat noile reguli de călătorie din România spre Anglia, valabile de astăzi, 2 august.

La sosirea din țări de pe lista portocalie/ amber (pe care este inclusă și România) vor fi exceptate de la carantină persoanele vaccinate cu un vaccin autorizat în UE, în UK sau SUA (cu doua doze și după trecerea a 14 zile de la efectuarea celei de-a doua).

Românii nu vor mai face izolare la intrare în Anglia, de săptămâna aceasta, deoarece guvernul britanic a anunțat actualizarea listelor tip semafor pe 4 august.

Unii oameni de știință au avertizat că redeschiderea granițelor pentru călătorii riscă să aducă noi variante în Marea Britanie.

De la 1 octombrie, Guvernul britanic schimbă regulile de intrare în Marea Britanie și actele necesare la frontieră.

Începând cu 1 octombrie 2021, românii care vor avea ca destinație Marea Britanie vor fi nevoiuți să dețină un pașaport ca document de călătorie. Pasagerii...

Marea Britanie schimbă regulile pentru călătoriile internaționale. Noile reguli de la frontierele Angliei valabile în două săptămâni.

În ceea ce privește regulile de călătorie din Marea Britanie în România, guvernul de la București a decis să mențină Regatul Unit pe lista...

Probleme pentru românii care merg în Marea Britanie. Sunt cei mai verificați cetățeni la frontierele Regatului Unit.

Conform celor mai noi date statistice oficiale, românii sunt opriți mult mai mult decât ceilalți cetățeni europeni pentru controale la frontiera britanică. Mai exact, conform...

Planul B în Marea Britanie pentru următoarele luni. Măștile redevin obligatorii, certificatele și lockdown-ul doar ca ultimă soluție.

Lockdown-ul, măștile de protecţie obligatorii, certificatele de imunitate și munca de acasă ar putea reveni în Anglia în această iarnă ca parte a „planului...

Marea Britanie caută să angajeze 100.000 de români și bulgari. Oferă bonusuri și majorări salariale pentru cei ce vin în UK.

Marea Britanie se confruntă cu un de­ficit de şoferi de camion fără precedent, pe care com­paniile de transport îl pun pe sea­ma pandemiei, dar...

De ce pleacă șoferii români de TIR din Marea Britanie. Tot mai mulți români părăsesc Regatul Unit.

În anul 2017 aproximativ 150.000 de șoferi de TIR din România lucrau pentru companiile occidentale, potrivit datelor oficiale. Cu toate acestea, începând de anul trecut...

Se schimbă, din nou, regulile pentru călătoriile din și către Marea Britanie.

Un total de opt state și teritorii vor fi scoase de pe lista roșie a Marii Britanii pentru traficul internațional de călători, iar sistemul...

Marea Britanie relaxează regulile pentru călătoriile internaționale. România a modificat lista tărilor cu risc.

Astăzi, guvernele de la București și Londra urmează să ia două decizii cu impact direct asupra cetățenilor care călătoresc în și dinspre România și...