Guvernul britanic a anunțat schimbarea restricțiilor la frontiere. Noile măsuri impuse de lunea viitoare.

Guvernul britanic a anunțat schimbarea restricțiilor de la frontierele Angliei din data de 17 mai într-o conferință de presă ținută de Ministrul Transporturilor.

Guvernul a anunțat că cei care vor să călătorească în străinătate de pe 17 mai o pot face, însă sub un alt sistem de restricții.

Persoanele care sosesc în Anglia din țările clasate pe lista galbenă nu vor trebui să mai plătească cele 2 teste obligatorii, deoarece guvernul le oferă gratuit din 9 mai.

S-a impus un nou sistem tip semafor, cu noi măsuri, evaluat de autorități și specialiștii științifici, care va duce în timp la relaxarea măsurilor de la frontiere.

Portugalia, Israel, Islanda, Gibraltar și Singapore se numără printre țările aflate pe „lista verde”. Pe această listă se află momentan 12 țări.

Persoanele care călătoresc în aceste țări nu trebuie să stea în carantină după revenirea în Marea Britanie.

Noua Zeelandă și Australia sunt, de asemenea, pe listă. Cu toate acestea, ambele au propriile cerințe de intrare și este puțin probabil să lase să intre turiști în acest moment.

Franța, Grecia, România și Spania NU sunt încă pe lista verde, ceea ce înseamnă că populația va trebui să aștepte cel puțin încă trei săptămâni pentru a afla dacă pot pleca în vacanță acolo vara aceasta.

Britanicii sunt sfătuiți să nu rezerve vacanțe în nicio țară din lista galbenă, doar în cazul în care situația se înrăutățește.

Turiștii au fost avertizați că țările pot fi adăugate rapid la lista roșie, dacă este necesar – ceea ce înseamnă că este necesară o carantină de zece zile într-un hotel aprobat de Guvern, la un cost de 1.750 GBP per adult.

Turcia, Maldive și Nepal sunt ultimele țări care au fost adăugate la cea mai strictă listă.

Totuși, persoanele care sosesc în Anglia din țările clasate pe lista galbenă nu vor trebui să mai plătească cele 2 teste obligatorii, deoarece guvernul le oferă gratuit din data de 9 mai.

Totodată, britanicii urmează să scape de autoizolare, chiar dacă au intrat în contact direct cu cineva bolnav de COVID-19. Guvernul Bitanic va înlocui carantina cu testele zilnice.

Asta doar dacă experimentul prin care Guvernul Britanic va înlocui carantina cu testele zilnice va avea succes.

Marea Britanie se pregăteşte să renunţe pe 21 iunie la majoritatea restricţiilor. Prin urmare, studiul va avea loc înainte, începând cu data de 9 mai.

De la 1 octombrie, Guvernul britanic schimbă regulile de intrare în Marea Britanie și actele necesare la frontieră.

Începând cu 1 octombrie 2021, românii care vor avea ca destinație Marea Britanie vor fi nevoiuți să dețină un pașaport ca document de călătorie. Pasagerii...

Marea Britanie schimbă regulile pentru călătoriile internaționale. Noile reguli de la frontierele Angliei valabile în două săptămâni.

În ceea ce privește regulile de călătorie din Marea Britanie în România, guvernul de la București a decis să mențină Regatul Unit pe lista...

Probleme pentru românii care merg în Marea Britanie. Sunt cei mai verificați cetățeni la frontierele Regatului Unit.

Conform celor mai noi date statistice oficiale, românii sunt opriți mult mai mult decât ceilalți cetățeni europeni pentru controale la frontiera britanică. Mai exact, conform...

Planul B în Marea Britanie pentru următoarele luni. Măștile redevin obligatorii, certificatele și lockdown-ul doar ca ultimă soluție.

Lockdown-ul, măștile de protecţie obligatorii, certificatele de imunitate și munca de acasă ar putea reveni în Anglia în această iarnă ca parte a „planului...

Marea Britanie caută să angajeze 100.000 de români și bulgari. Oferă bonusuri și majorări salariale pentru cei ce vin în UK.

Marea Britanie se confruntă cu un de­ficit de şoferi de camion fără precedent, pe care com­paniile de transport îl pun pe sea­ma pandemiei, dar...

De ce pleacă șoferii români de TIR din Marea Britanie. Tot mai mulți români părăsesc Regatul Unit.

În anul 2017 aproximativ 150.000 de șoferi de TIR din România lucrau pentru companiile occidentale, potrivit datelor oficiale. Cu toate acestea, începând de anul trecut...

Se schimbă, din nou, regulile pentru călătoriile din și către Marea Britanie.

Un total de opt state și teritorii vor fi scoase de pe lista roșie a Marii Britanii pentru traficul internațional de călători, iar sistemul...

Marea Britanie relaxează regulile pentru călătoriile internaționale. România a modificat lista tărilor cu risc.

Astăzi, guvernele de la București și Londra urmează să ia două decizii cu impact direct asupra cetățenilor care călătoresc în și dinspre România și...