Guvernul britanic: Rămân active restricțiile pentru români. Românii care vin din România în Anglia, autoizolare 10 zile și 3 teste necesare – unul la venire și alte două in carantină.

Guvernul Britanic a dat publicității cele 12 teritorii pe care oamenii din Anglia le pot vizita începând cu 17 mai fără a avea nevoie să stea în auto-izolare la întoarcere.

România, se află pe lista galbenă. Acest lucru înseamnă că cei care ajung în Anglia vor trebui să facă 3 teste COVID, unul la plecare și alte două în timpul autoizolării de 10 zile. Totuși, ei vor putea să iasă din izolare în a cincea zi, dacă vor avea încă un test negativ.

Britanicii vor putea merge în Portugalia, Gibraltar și alte nouă destinații fără a intra în carantină la întoarcere, a confirmat astăzi Ministrul Transporturilor, Grant Shapps.

Britanicii se vor putea îndrepta spre Portugalia, Gibraltar și alte nouă destinații fără a intra în carantină la întoarcere, a confirmat astăzi Ministrul Transporturilor, Grant Shapps.

Acesta a dat publicității o listă verde cu 12 țări dar a avertizat că țările vor rămâne pe o „listă de supraveghere” și și-a rezervat dreptul de a le scoate dacă acolo va exista o creștere a cazurilor de Covid.

Shapps a spus că planul este unul precaut, adăugând: „Trebuie să ne asigurăm că țările pe care le vizităm sunt în siguranță.”

Țările de pe lista verde sunt: ​​Portugalia, inclusiv Azore și Madeira; Australia; Noua Zeelandă; Singapore; Brunei; Islanda; Insulele Feroe; Gibraltar; Insulele Falkland și Israel.

În același timp, Turcia, Insulele Maldive și Nepalul au fost adăugate pe lista roșie.Persoanele care se întorc din acele țări de miercuri, după ora 04:00, vor trebui să stea în carantină într-un hotel timp de 11 nopți la un cost de 1.750 de lire sterline de fiecare călător.

Rămân active restricțiile pentru români. Românii care vin din România în Anglia, autoizolare 10 zile și 3 teste necesare – unul la venire și alte două in carantină.

De asemenea, din 17 mai, persoanele care au făcut ambele doze de vaccin coronavirus vor putea utiliza aplicația NHS pentru a demonstra acest lucru.Persoanele care nu au aplicația vor putea solicita o scrisoare NHS.

Celelalte țări, inclusiv România, se află pe lista galbenă. Acest lucru înseamnă că cei care ajung în Anglia vor trebui să facă 3 teste COVID, unul la plecare și alte două în timpul autoizolării de 10 zile. Totuși, ei vor putea să iasă din izolare în a cincea zi, dacă vor avea încă un test negativ.

Rămân active restricțiile pentru români. Românii care vin din România în Anglia, autoizolare 10 zile și 3 teste necesare – unul la venire și alte două in carantină.

Cei care se întorc din țările „privilegiate” nu vor intra în carantină, în schimb vor trebui să arate un test negativ la intrarea în țară și să mai facă unul în ziua a cincea.Situația țărilor va fi revizuită la fiecare trei săptămâni.

Britanicii sunt îndemnați să se întoarcă la muncă și să uite de coronavirus.

Britanicii trebuie să înveţe să trăiască cu virusul ca şi cum ar rămâne pentru totdeauna cu noi, a afirmat ministrul sănătăţii britanic, Sajid Javid. Ministrul...

Guvernul din Marea Britanie oferă un nou ajutor financiar de 500 de lire celor cu venituri mici.

Milioane de locuitori din Marea Britanie cu venituri mici pot primi un ajutor financiar direct de la guvern pentru plata utilităților în special. Cancelarul britanic...

Criza locurilor de muncă din Marea Britanie. Românii sunt la mare căutare în Regatul Unit.

Confruntată cu o criză severă a forţei de muncă, Marea Britanie se pregăteşte să primească iar români la muncă. Astfel, cei care vor să lucreze...

Din 27 ianuarie, Marea Britanie pune capăt pandemiei. Persoanele pozitive nu mai stau în izolare.

Începând de joi, 27 ianuarie, purtarea măştii nu va mai fi obligatorie, telemunca nu va mai fi recomandată oficial, iar pentru accesul în cluburi...

S-a încheiat pandemia în Marea Britanie. Toate restricțiile au fost eliminate, inclusiv certificatul verde.

Premierul britanic Boris Johnson a confirmat că măsurile din Planul B de control al răspândirii coronavirusului în Anglia vor fi anulate. Boris Johnson, adresându-i se...

Marea Britanie anunță ridicarea regulilor sanitare pentru a putea deschide economia.

Marea Britanie a fost prima țară care a limitat deplasările internaționale după apariția noii variante, iar în decembrie a recomandat lucrul de acasă, purtarea...

Marea Britanie renunță la izolarea după infectare și la certificatul verde obligatoriu.

Premierul britanic Boris Johnson urmează să revoce definitiv regulile de urgență privind coronavirusul, întrucât cazurile noi de infectare din Marea Britanie continuă să scadă,...

Marea Britanie renunță de săptămâna viitoare la certificatul verde. Regatul Unit învinge pandemia.

Marea Britanie intenționează să anunțe în următoarele zile ridicarea restricțiilor, cu o singură excepție, respectiv obligația de purtare a măștii cel puțin în mijloacele...