Începând de luni, românii care intră în Marea Britanie NU mai stau în carantină dacă sunt vaccinați. Ei vor fi în continuare obligați să facă un test, înainte de a ajunge în Anglia.

Persoanele vaccinate în România și în celelalte țări din Uniunea Europeană nu mai intră în carantină la întoarcerea în Marea Britanie. Excepție fac persoanele care sosesc din Franța, inclusiv cele care tranzitează această țară.

Persoanele vaccinate în România nu mai intră în carantină la întoarcerea în Marea Britanie!

Secretarul britanic pentru transporturi, Grant Shapps, a declarat că schimbarea cu privire la sosirile din SUA și UE va intra în vigoare începând de luni, 2 august, începând cu ora 4.00 dimineața.

Pasagerii trebuie să fi făcut ambele doze de vaccin autorizat de Agenția Europeană pentru Medicamente (EMA) sau de Food and Drug Administration (FDA), în SUA.

Aceștia vor fi în continuare obligați să facă un test, înainte de a ajunge în Anglia, alături de un test PCR în ziua a doua sau după ce au aterizat.

Anunțul a venit după o ședință guvernamentală privind situația epidemiologică, la care au participat principalii miniștri ai cabinetului Boris Johnson.

Ministerul Transporturilor a confirmat că regulile vor continua să se aplice pentru cei care sosesc din Franța și că măsurile anunțate miercuri „vor fi ținute sub control și vor fi ghidate de cele mai recente date”.

Persoanele vaccinate în România nu mai intră în carantină la întoarcerea în Marea Britanie!

„Modificările se vor aplica persoanelor complet vaccinate cu un vaccin FDA sau EMA – vor trebui totuși să facă testul obișnuit înainte de plecare înainte de sosire și să facă un test PCR în ziua a doua de la sosirea în Anglia”, a declarat Grant Shapps.

Ministrul Sănătății, Sajid Javid, a adăugat că schimbarea regulilor de carantină va fi un „impuls pentru economie” și este „sigură din punct de vedere al sănătății publice”.

De la 1 octombrie, Guvernul britanic schimbă regulile de intrare în Marea Britanie și actele necesare la frontieră.

Începând cu 1 octombrie 2021, românii care vor avea ca destinație Marea Britanie vor fi nevoiuți să dețină un pașaport ca document de călătorie. Pasagerii...

Marea Britanie schimbă regulile pentru călătoriile internaționale. Noile reguli de la frontierele Angliei valabile în două săptămâni.

În ceea ce privește regulile de călătorie din Marea Britanie în România, guvernul de la București a decis să mențină Regatul Unit pe lista...

Probleme pentru românii care merg în Marea Britanie. Sunt cei mai verificați cetățeni la frontierele Regatului Unit.

Conform celor mai noi date statistice oficiale, românii sunt opriți mult mai mult decât ceilalți cetățeni europeni pentru controale la frontiera britanică. Mai exact, conform...

Planul B în Marea Britanie pentru următoarele luni. Măștile redevin obligatorii, certificatele și lockdown-ul doar ca ultimă soluție.

Lockdown-ul, măștile de protecţie obligatorii, certificatele de imunitate și munca de acasă ar putea reveni în Anglia în această iarnă ca parte a „planului...

Marea Britanie caută să angajeze 100.000 de români și bulgari. Oferă bonusuri și majorări salariale pentru cei ce vin în UK.

Marea Britanie se confruntă cu un de­ficit de şoferi de camion fără precedent, pe care com­paniile de transport îl pun pe sea­ma pandemiei, dar...

De ce pleacă șoferii români de TIR din Marea Britanie. Tot mai mulți români părăsesc Regatul Unit.

În anul 2017 aproximativ 150.000 de șoferi de TIR din România lucrau pentru companiile occidentale, potrivit datelor oficiale. Cu toate acestea, începând de anul trecut...

Se schimbă, din nou, regulile pentru călătoriile din și către Marea Britanie.

Un total de opt state și teritorii vor fi scoase de pe lista roșie a Marii Britanii pentru traficul internațional de călători, iar sistemul...

Marea Britanie relaxează regulile pentru călătoriile internaționale. România a modificat lista tărilor cu risc.

Astăzi, guvernele de la București și Londra urmează să ia două decizii cu impact direct asupra cetățenilor care călătoresc în și dinspre România și...