Începând de mâine, românii care vor să intre în Anglia trebuie să facă, în total, 3 teste COVID. Dar nici așa, nu scapă de izolare la domiciliu.

România a fost pusă pe lista galbenă de către guvernul Marii Britanii . Acest lucru înseamnă că cei care ajung în Anglia vor trebui să facă 3 teste COVID, unul la plecare și alte două în timpul autoizolării de 10 zile.

Românii care intră în Anglia, autoizolare 10 zile și 3 teste necesare.

Românii vor putea să iasă din izolare abia în a cincea zi de la sosirea în Regat, dacă vor avea încă un test negativ.

Guvernul britanic a dat publicității cele 12 teritorii pe care oamenii din Anglia le pot vizita începând cu 17 mai fără a avea nevoie să stea în auto-izolare la întoarcere.

Britanicii vor putea călători în Portugalia, Gibraltar și alte nouă destinații fără a intra în carantină la întoarcere, a confirmat astăzi Ministrul Transporturilor, Grant Shapps.

Shapps a spus că planul este unul precaut, adăugând: „Trebuie să ne asigurăm că țările pe care le vizităm sunt în siguranță.”

Țările de pe lista verde sunt: ​​Portugalia, inclusiv Azore și Madeira; Australia; Noua Zeelandă; Singapore; Brunei; Islanda; Insulele Feroe; Gibraltar; Insulele Falkland și Israel.

Românii care intră în Anglia, autoizolare 10 zile și 3 teste necesare.

În același timp, Turcia, Insulele Maldive și Nepalul au fost adăugate pe lista roșie. Persoanele care se întorc din acele țări de miercuri, după ora 04:00, vor trebui să stea în carantină într-un hotel timp de 11 nopți la un cost de 1.750 de lire sterline de fiecare călător.

De asemenea, din 17 mai, persoanele care au făcut ambele doze de vaccin coronavirus vor putea utiliza aplicația NHS pentru a demonstra acest lucru.Persoanele care nu au aplicația vor putea solicita o scrisoare NHS.

Cei care se întorc din țările de pe lista verde nu vor intra în carantină, în schimb vor trebui să arate un test negativ la intrarea în țară și să mai facă unul în ziua a cincea.

Situația țărilor va fi revizuită la fiecare trei săptămâni.

Celelalte țări, inclusiv România, se află pe lista galbenă. Acest lucru înseamnă că cei care ajung în Anglia vor trebui să facă 3 teste COVID, unul la plecare și alte două în timpul autoizolării de 10 zile.

Totuși, ei vor putea să iasă din izolare în a cincea zi, dacă vor avea încă un test negativ.

De la 1 octombrie, Guvernul britanic schimbă regulile de intrare în Marea Britanie și actele necesare la frontieră.

Începând cu 1 octombrie 2021, românii care vor avea ca destinație Marea Britanie vor fi nevoiuți să dețină un pașaport ca document de călătorie. Pasagerii...

Marea Britanie schimbă regulile pentru călătoriile internaționale. Noile reguli de la frontierele Angliei valabile în două săptămâni.

În ceea ce privește regulile de călătorie din Marea Britanie în România, guvernul de la București a decis să mențină Regatul Unit pe lista...

Probleme pentru românii care merg în Marea Britanie. Sunt cei mai verificați cetățeni la frontierele Regatului Unit.

Conform celor mai noi date statistice oficiale, românii sunt opriți mult mai mult decât ceilalți cetățeni europeni pentru controale la frontiera britanică. Mai exact, conform...

Planul B în Marea Britanie pentru următoarele luni. Măștile redevin obligatorii, certificatele și lockdown-ul doar ca ultimă soluție.

Lockdown-ul, măștile de protecţie obligatorii, certificatele de imunitate și munca de acasă ar putea reveni în Anglia în această iarnă ca parte a „planului...

Marea Britanie caută să angajeze 100.000 de români și bulgari. Oferă bonusuri și majorări salariale pentru cei ce vin în UK.

Marea Britanie se confruntă cu un de­ficit de şoferi de camion fără precedent, pe care com­paniile de transport îl pun pe sea­ma pandemiei, dar...

De ce pleacă șoferii români de TIR din Marea Britanie. Tot mai mulți români părăsesc Regatul Unit.

În anul 2017 aproximativ 150.000 de șoferi de TIR din România lucrau pentru companiile occidentale, potrivit datelor oficiale. Cu toate acestea, începând de anul trecut...

Se schimbă, din nou, regulile pentru călătoriile din și către Marea Britanie.

Un total de opt state și teritorii vor fi scoase de pe lista roșie a Marii Britanii pentru traficul internațional de călători, iar sistemul...

Marea Britanie relaxează regulile pentru călătoriile internaționale. România a modificat lista tărilor cu risc.

Astăzi, guvernele de la București și Londra urmează să ia două decizii cu impact direct asupra cetățenilor care călătoresc în și dinspre România și...