Marea Britanie adaugă 10 țări pe lista verde. Românii urmează să scape de izolare la intrarea în UK începând cu 24 iunie.

În Marea Britanie, 24 iunie este data la care guvernul de la Londra va actualiza lista verde. Guvernul britanic este pregătit să revizuiască lista verde a țărilor în care turiștii pot călători pentru vacanțe de vară fără a mai intra în izolare sau carantină la întoarcerea în Regatul Unit.

Guvernul britanic este pregătit să revizuiască lista verde a țărilor în care turiștii pot călători pentru vacanțe de vară fără a mai intra în izolare sau carantină la întoarcerea în Marea Britanie.

Rapoartele preliminarii sugerează că până la 10 țări vor fi adăugate pe lista verde, oferind în mod eficient turiștilor undă verde pentru a rezerva excursii și a se bucura de vacanțe.

Potrivit rapoartelor, România care are date foarte bune și cazuri foarte puține se poate afla pe lista verde de pe 24 iunie. Incidența cazurilor din România este de 0,11.

Malta este un pariu sigur care va fi inclus pe lista verde cu o rată de cazuri de doar 7 la 100.000 de persoane. Această cifră este mai mică decât marea majoritate a zonelor autorităților locale din Anglia.

Totodată, guvernul britanic are planuri de a redeschide călătoriile pentru persoanele imunizate, a declarat ieri un ministru.

Ministrul Trezoreriei, Jesse Norman, a confirmat că Guvernul caută modalități de a permite persoanelor complet vaccinate să plece din nou în străinătate în acest an. fără a se confrunta cu restricții la întoarcere.

Acesta a declarat că Marea Britanie trebuie să se asigure că nu rămâne „lăsată în urmă” în alte țări, cum ar fi Franța și Germania, care își redeschid acum granițele.

Comentariile sale sunt cele mai optimiste din ultimele săptămâni cu privire la perspectiva călătoriilor în străinătate după ce răspândirea variantei indiene a spulberat speranțele ridicării restricțiilor de la frontiere.

Acestea vin pe fondul unor semne provizorii, creșterea cazurilor ar putea începe să încetinească și să obțină date din ce în ce mai puternice despre eficacitatea vaccinurilor.

Guvernul britanic este pregătit să revizuiască lista verde a țărilor în care turiștii pot călători pentru vacanțe de vară fără a mai intra în izolare sau carantină la întoarcerea în Marea Britanie.

Conform planurilor, britanicii imunizați cu ambele doze ar fi capabili să plece în străinătate fără a fi nevoie de carantină sau izolare la întoarcere.

Și țările din lista portocalie ar fi pe lista locurilor pe care ar putea să meargă turiștii. Modificarea ar crea efectiv o nouă listă verde de călătorie pentru oricine s-a imunizat cu ambele doze.

Începând de luni, românii care intră în Marea Britanie NU mai stau în carantină dacă sunt vaccinați. Ei vor fi în continuare obligați să...

Persoanele vaccinate în România și în celelalte țări din Uniunea Europeană nu mai intră în carantină la întoarcerea în Marea Britanie. Excepție fac persoanele...

Români care se întorceau din Marea Britanie, prinși cu adeverințe false COVID-19. Aceștia doreau să scape de carantină dar s-au ales cu dosar penal.

În ultima perioadă au început să apară tot mai multe cazuri de persoane care locuiesc sau lucrează în străinătate şi care prezintă adeverinţe false...

Marea Britanie actualizează listele în această săptămână. România are șanse să intre pe lista verde a Regatului Unit.

Deși Anglia a luat în calcul să actualizeze lista semafor – roșu, galben, verde – la trei săptămâni, presa din regat anunță că e...

Se fac presiuni pentru ca cei care intră în Marea Britanie să nu mai stea în carantină. Pierderile de pe urma pandemiei au ajuns...

Oficialii aeroportului Heathrow au declarat că restricţiile de călătorie ale Marii Britanii suprimă volumul comerţului şi cererea călătorilor, iar acţiunile guvernamentale sunt necesare de...

Muncitorii români în construcții riscă să nu mai fie primiți în Marea Britanie. Granițele si șantierele se vor închide și pentru cei care nu...

Guvernul Regatului Unit plănuieşte să închidă graniţele ţării pentru muncitorii necalificaţi romani şi pentru cei care nu vorbesc limba engleză, ca parte a eforturilor...

Numărul cazurilor noi de Covid-19 din Marea Britanie a crescut cu aproape 41% într-o săptămână. Cu toate acestea, restricțiile au fost ridicate.

Marea Britanie a înregistrat marţi 46.558 de cazuri noi de Covid-19, iar în perioada 14-20 iulie a avut loc o creştere de 40,7% a...

Condițiile actualizate pentru cetăţeni cu privire la condiţiile de călătorie România – Marea Britanie. Ce se schimbă şi ce NU se schimbă.

Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord a transmis un anunţ pentru cetăţeni cu privire la condiţiile de călătorie....

Viața revine la normal în Marea Britanie după aproape doi ani de restricții. Anunțul lui Boris Johnson despre regulile de intrare în UK.

Ziua de 19 iulie marchează momentul mult așteptat când viața revine la normal în Anglia, al ridicării ultimelor restricții cauzate de pandemia de coronavirus. După...