Marea Britanie adaugă 10 țări pe lista verde. Românii urmează să scape de izolare la intrarea în UK începând cu 24 iunie.

În Marea Britanie, 24 iunie este data la care guvernul de la Londra va actualiza lista verde. Guvernul britanic este pregătit să revizuiască lista verde a țărilor în care turiștii pot călători pentru vacanțe de vară fără a mai intra în izolare sau carantină la întoarcerea în Regatul Unit.

Guvernul britanic este pregătit să revizuiască lista verde a țărilor în care turiștii pot călători pentru vacanțe de vară fără a mai intra în izolare sau carantină la întoarcerea în Marea Britanie.

Rapoartele preliminarii sugerează că până la 10 țări vor fi adăugate pe lista verde, oferind în mod eficient turiștilor undă verde pentru a rezerva excursii și a se bucura de vacanțe.

Potrivit rapoartelor, România care are date foarte bune și cazuri foarte puține se poate afla pe lista verde de pe 24 iunie. Incidența cazurilor din România este de 0,11.

Malta este un pariu sigur care va fi inclus pe lista verde cu o rată de cazuri de doar 7 la 100.000 de persoane. Această cifră este mai mică decât marea majoritate a zonelor autorităților locale din Anglia.

Totodată, guvernul britanic are planuri de a redeschide călătoriile pentru persoanele imunizate, a declarat ieri un ministru.

Ministrul Trezoreriei, Jesse Norman, a confirmat că Guvernul caută modalități de a permite persoanelor complet vaccinate să plece din nou în străinătate în acest an. fără a se confrunta cu restricții la întoarcere.

Acesta a declarat că Marea Britanie trebuie să se asigure că nu rămâne „lăsată în urmă” în alte țări, cum ar fi Franța și Germania, care își redeschid acum granițele.

Comentariile sale sunt cele mai optimiste din ultimele săptămâni cu privire la perspectiva călătoriilor în străinătate după ce răspândirea variantei indiene a spulberat speranțele ridicării restricțiilor de la frontiere.

Acestea vin pe fondul unor semne provizorii, creșterea cazurilor ar putea începe să încetinească și să obțină date din ce în ce mai puternice despre eficacitatea vaccinurilor.

Guvernul britanic este pregătit să revizuiască lista verde a țărilor în care turiștii pot călători pentru vacanțe de vară fără a mai intra în izolare sau carantină la întoarcerea în Marea Britanie.

Conform planurilor, britanicii imunizați cu ambele doze ar fi capabili să plece în străinătate fără a fi nevoie de carantină sau izolare la întoarcere.

Și țările din lista portocalie ar fi pe lista locurilor pe care ar putea să meargă turiștii. Modificarea ar crea efectiv o nouă listă verde de călătorie pentru oricine s-a imunizat cu ambele doze.

Guvernul britanic dă asigurări pentru o iarnă liniștită, cu un Crăciun fără restricții în Marea Britanie.

Ministrul britanic al sănătății, Sajid Javid, a dat asigurări că în Marea Britanie, Crăciunul va fi liniștit, fără restricții. Ministrul Javid a respins apelurile unor...

Până unde au ajuns britanicii: Legume din carton pe rafturile goale pentru a da impresia că sunt bine aprovizionați.

Din cauza crizei de şoferi de camion, precum şi de lucrători agricoli, stocurile de fructe şi legume s-au redus simţitor în Marea Britanie. Mai multe...

Noile măsuri și restricții pe care le ia Marea Britanie în următoarele 6 săptămâni.

Cele mai eficiente moduri de a combate creșterea cazurilor noi se referă la revenirea rapidă la munca la domiciliu, acolo unde este posibil, și...

Marea Britanie nu mai vrea muncitori români ieftini. Boris Johnson îi preferă pe britanici la muncă.

Boris Johnson a cerut companiilor britanice să depună eforturi pentru a atrage forţă de muncă de pe plan naţional în loc să depindă de...

Guvernul britanic a publicat noile reguli pentru ajutorul social UNIVERSAL CREDIT. Când vor fi distribuiți banii.

Mii de solicitări de Universal Credit au fost investigate pentru fraudă în cursul acestui an, după ce Ministerul Muncii din Marea Britanie (Department for...

Românii din Marea Britanie se bucură de un nou ajutor financiar GRANT din partea guvernului britanic.

The Household Support Grants, după cum este numit programul, va fi pus în aplicare de către autoritățile locale, începând din octombrie, și își propune...

Oficial britanic, mesaj către românii care nu au primit statut de rezident: Pregătiţi-vă să fiţi daţi afară din ţară.

Cetăţenii UE, implicit și românii, cărora li s-a refuzat dreptul de a rămâne în Marea Britanie ar trebui să părăsească ţara de bunăvoie. Dacă...

Român dat jos din avionul spre Londra pentru că a refuzat să poarte mască.

Un pasager care se afla într-un avion care pleca de la Cluj spre Londra a fost debarcat de polițiști pentru că a refuzat să...