Marea Britanie menține carantina obligatorie. Nicio altă țara nu va fi adăugată pe lista verde a Regatului Unit.

Nicio altă țară nu va fi adăugată pe lista verde a Angliei pentru călătorii în străinătate, transmite postul britanic BBC.

Marea Britanie menține carantina obligatorie și nu mai adaugă nicio altă țara pe lista verde.

De asemenea, se așteaptă ca mai multe țări să fie adăugate la lista roșie, iar acestea ar trebui vizitate doar în circumstanțe extreme.

„Înțeleg de ce oamenii doresc să călătorească, bineînțeles că da, dar trebuie să ne asigurăm că păstrăm această țară în siguranță”, a declarat ministrul Sănătății din Marea Britanie, Matt Hancock.

Asigurarea că vaccinurile împotriva coronavirusului sunt disponibile pentru țările mai sărace este o prioritate, a mai spus ministrul britanic.

17.162 de persoane au fost testate pozitiv pentru Covid-19 în Anglia, în săptămâna care s-a încheiat la 26 mai, în creștere cu 22% față de săptămâna precedentă și cea mai mare cifră din ultimele șase săptămâni.

Peste 20 de organizații din domeniul sănătății solicită instrucțiuni mai stricte pentru Marea Britanie privind măștile de față și alte echipamente de protecție personală.

Marea Britanie menține carantina obligatorie și nu mai adaugă nicio altă țara pe lista verde.

Pe de altă parte, comisarul pentru recuperarea educației pentru Anglia a demisionat din cauza lipsei de finanțare „credibilă” de recuperare după COVID.

De asemenea, UE a întârziat o decizie cu privire la faptul dacă Marea Britanie va fi adăugată la „lista albă” a țărilor sigure din care călătoriile sunt binevenite.

În acest context și Portugalia ar putea fi eliminată de pe lista verde a Regatului Unit la întâlnirea de azi dintre oamenii de știință și miniștri pentru politica de călătorie externă din Marea Britanie.

De la 1 octombrie, Guvernul britanic schimbă regulile de intrare în Marea Britanie și actele necesare la frontieră.

Începând cu 1 octombrie 2021, românii care vor avea ca destinație Marea Britanie vor fi nevoiuți să dețină un pașaport ca document de călătorie. Pasagerii...

Marea Britanie schimbă regulile pentru călătoriile internaționale. Noile reguli de la frontierele Angliei valabile în două săptămâni.

În ceea ce privește regulile de călătorie din Marea Britanie în România, guvernul de la București a decis să mențină Regatul Unit pe lista...

Probleme pentru românii care merg în Marea Britanie. Sunt cei mai verificați cetățeni la frontierele Regatului Unit.

Conform celor mai noi date statistice oficiale, românii sunt opriți mult mai mult decât ceilalți cetățeni europeni pentru controale la frontiera britanică. Mai exact, conform...

Planul B în Marea Britanie pentru următoarele luni. Măștile redevin obligatorii, certificatele și lockdown-ul doar ca ultimă soluție.

Lockdown-ul, măștile de protecţie obligatorii, certificatele de imunitate și munca de acasă ar putea reveni în Anglia în această iarnă ca parte a „planului...

Marea Britanie caută să angajeze 100.000 de români și bulgari. Oferă bonusuri și majorări salariale pentru cei ce vin în UK.

Marea Britanie se confruntă cu un de­ficit de şoferi de camion fără precedent, pe care com­paniile de transport îl pun pe sea­ma pandemiei, dar...

De ce pleacă șoferii români de TIR din Marea Britanie. Tot mai mulți români părăsesc Regatul Unit.

În anul 2017 aproximativ 150.000 de șoferi de TIR din România lucrau pentru companiile occidentale, potrivit datelor oficiale. Cu toate acestea, începând de anul trecut...

Se schimbă, din nou, regulile pentru călătoriile din și către Marea Britanie.

Un total de opt state și teritorii vor fi scoase de pe lista roșie a Marii Britanii pentru traficul internațional de călători, iar sistemul...

Marea Britanie relaxează regulile pentru călătoriile internaționale. România a modificat lista tărilor cu risc.

Astăzi, guvernele de la București și Londra urmează să ia două decizii cu impact direct asupra cetățenilor care călătoresc în și dinspre România și...