Marea Britanie. Românii au în continuare probleme cu călătoriile in țară. România, pe lista galbenă. Boris Johnson: ”Călătoriile spre țările galbene, interzise”

Premierul britanic Boris Johnson a avertizat că deplasările în țările de pe „lista galbenă” a Marii Britanii sunt încă interzise. UE a anunțat că este de acord să deschidă granițele pentru turiștii britanici care au ambele vaccinuri făcute.

Marea Britanie: România NU se află pe lista verde! Cetățenii români trebuie să stea în carantină.

Premierul Johnson a declarat că britanicii nu trebuie să se îndrepte spre Europa, chiar dacă UE permite vacanțele, avertizând că cei care vor pleca în vacanțe riscă să primească amenzi aspre.

Cu câteva ore mai devreme, unul dintre miniștrii săi spusese că regulile de deplasare în țările de pe lista galbenă sunt doar de îndrumare și Guvernul are „încredere” în populație că va lua decizia corectă.

Johnson le-a spus parlamentarilor: „Nu ar trebui să mergeți în vacanță într-o țară de pe lista galbenă.

Dacă călătoriți într-o țară de pe lista galbenă, pentru orice situație de urgență, orice motiv extrem pe care trebuie îl aveți, atunci când vă întoarceți, nu numai că trebuie să plătiți pentru toate testele, ci trebuie să vă auto-izolați timp de 10 zile – vom supraveghea, vom urmări, iar cei care nu respectă regulile pot primi amenzi de până la 10.000 de lire sterline”.

Marea Britanie: România NU se află pe lista verde! Cetățenii români trebuie să stea în carantină.

România se află momentan pe lista galbenă a Marii Britanii, ceea ce înseamnă că românii din Anglia trebuie să se conformeze restricțiilor anunțate de premierul britanic Boris Johnson.

Întrebat de ce a fost permis un zbor din Marea Britanie către Dubai, cu toate că orașul este pe lista roșie, purtătorul de cuvânt al prim-ministrului a spus:

„Companiile aeriene trebuie să decidă ce zboruri execută. Poziția din partea Guvernului este clar prezentată atât în ​​ceea ce privește țările roșii, cât și cele de galbene și verzi. ” MailOnline scrie că TUI, cea mai mare companie de turism din Marea Britanie, a înregistrat o creștere a vânzărilor pentru destinațiile „galbene” în iulie și august.

Marea Britanie a introdus sistemul „semafor” în clasificarea țărilor, începând cu 17 mai. Guvernul Angliei a anunțat țările de pe listele: roșu, galben, verde. România se află pe lista galbenă.

Dacă veți călători dintr-o țară aflată pe lista galbenă (România se află pe această listă), trebuie: să completați un formular de localizare a pasagerilor; să faceți un test de COVID-19 înainte de călătorie; să rezervați și să plătiți 2 teste COVID-19 pentru zilele 2 și 8 de carantină (acestea trebuie rezervate și plătite înainte de călătorie, ridicate după ce ajungeți în Anglia); să faceți 10 zile de carantină la domiciliu în Anglia.

De la 1 octombrie, Guvernul britanic schimbă regulile de intrare în Marea Britanie și actele necesare la frontieră.

Începând cu 1 octombrie 2021, românii care vor avea ca destinație Marea Britanie vor fi nevoiuți să dețină un pașaport ca document de călătorie. Pasagerii...

Marea Britanie schimbă regulile pentru călătoriile internaționale. Noile reguli de la frontierele Angliei valabile în două săptămâni.

În ceea ce privește regulile de călătorie din Marea Britanie în România, guvernul de la București a decis să mențină Regatul Unit pe lista...

Probleme pentru românii care merg în Marea Britanie. Sunt cei mai verificați cetățeni la frontierele Regatului Unit.

Conform celor mai noi date statistice oficiale, românii sunt opriți mult mai mult decât ceilalți cetățeni europeni pentru controale la frontiera britanică. Mai exact, conform...

Planul B în Marea Britanie pentru următoarele luni. Măștile redevin obligatorii, certificatele și lockdown-ul doar ca ultimă soluție.

Lockdown-ul, măștile de protecţie obligatorii, certificatele de imunitate și munca de acasă ar putea reveni în Anglia în această iarnă ca parte a „planului...

Marea Britanie caută să angajeze 100.000 de români și bulgari. Oferă bonusuri și majorări salariale pentru cei ce vin în UK.

Marea Britanie se confruntă cu un de­ficit de şoferi de camion fără precedent, pe care com­paniile de transport îl pun pe sea­ma pandemiei, dar...

De ce pleacă șoferii români de TIR din Marea Britanie. Tot mai mulți români părăsesc Regatul Unit.

În anul 2017 aproximativ 150.000 de șoferi de TIR din România lucrau pentru companiile occidentale, potrivit datelor oficiale. Cu toate acestea, începând de anul trecut...

Se schimbă, din nou, regulile pentru călătoriile din și către Marea Britanie.

Un total de opt state și teritorii vor fi scoase de pe lista roșie a Marii Britanii pentru traficul internațional de călători, iar sistemul...

Marea Britanie relaxează regulile pentru călătoriile internaționale. România a modificat lista tărilor cu risc.

Astăzi, guvernele de la București și Londra urmează să ia două decizii cu impact direct asupra cetățenilor care călătoresc în și dinspre România și...