Marea Britanie – ULTIMA ORĂ! Au fost anunțate noile restricții pentru toamnă și iarnă în Anglia.

Declarațiile premierului britanic Boris Johnson: Noile restricții impuse pentru lunile de toamnă și iarnă în Marea Britanie.

Premierul a dezvăluit o serie de măsuri dure de urgență care ar putea fi impuse în scurt timp pentru a combate o nouă creștere a cazurilor.

Noile restricții impuse pentru lunile de toamnă și iarnă în Marea Britanie.

Obligația de a purta măști, avertizarea angajaților să lucreze de acasă și chiar pașapoarte verzi ar putea deveni obligatorii în conformitate cu Planul guvernamental de iarnă, a avertizat Boris Johnson.

Vorbind la un briefing Downing Street, premierul a fost optimist că planul său „ne va oferi încrederea de care avem nevoie pentru a nu ne întoarce la blocajele totale din trecut”.

Dar informările oamenilor de știință ai guvernului britanic au avertizat despre o creștere a cazurilor pe perioada iernii, în timp ce elevii se întorc la școli și NHS se luptă cu tulpina sa sezonieră obișnuită.

Prof. Chris Whitty a avertizat: „Iarna vine și oamenii ar trebui să ia în continuare acest lucru în serios”.

Sir Patrick Vallance a adăugat că orice semn al renașterii virusului ar trebui să fie abordat cu seriozitate și rapid.

Johnson a spus că lansarea dozelor de imunizare a pus țara pe o bază puternică pentru a face față lunilor mai reci de iarnă, când cazurile cresc.

Secretarul pentru Sănătate, Sajid Javid, a prezentat Planul guvernamental cu cinci direcții A pentru a menține virusul la distanță pe măsură ce NHS intră în creșterea sezonieră.

Acesta include o doză de rapel, testare și urmărire, adăugând fonduri 5 miliarde de lire sterline pentru NHS pentru următoarele șase luni, o campanie de gripă și menținerea unor controale solide la frontieră.

Planurile de urgență includ impunerea legală a măștilor de față în zone aglomerate, subliniind nevoia de precauție și ordonând oamenilor să lucreze de acasă.

În timp ce pașapoartele verzi vor fi păstrate pentru moment – Boris Johnson a avertizat că ar putea fi introduse brusc cu o notificare prealabilă de o săptămână.

Certificarea Covid ar fi atunci necesară pentru toate cluburile de noapte, orice locație interioară cu mai mult de 500 de persoane, orice manifestare în aer liber cu mai mult de 1.000 de persoane.

De la 1 octombrie, Guvernul britanic schimbă regulile de intrare în Marea Britanie și actele necesare la frontieră.

Începând cu 1 octombrie 2021, românii care vor avea ca destinație Marea Britanie vor fi nevoiuți să dețină un pașaport ca document de călătorie. Pasagerii...

Marea Britanie schimbă regulile pentru călătoriile internaționale. Noile reguli de la frontierele Angliei valabile în două săptămâni.

În ceea ce privește regulile de călătorie din Marea Britanie în România, guvernul de la București a decis să mențină Regatul Unit pe lista...

Probleme pentru românii care merg în Marea Britanie. Sunt cei mai verificați cetățeni la frontierele Regatului Unit.

Conform celor mai noi date statistice oficiale, românii sunt opriți mult mai mult decât ceilalți cetățeni europeni pentru controale la frontiera britanică. Mai exact, conform...

Planul B în Marea Britanie pentru următoarele luni. Măștile redevin obligatorii, certificatele și lockdown-ul doar ca ultimă soluție.

Lockdown-ul, măștile de protecţie obligatorii, certificatele de imunitate și munca de acasă ar putea reveni în Anglia în această iarnă ca parte a „planului...

Marea Britanie caută să angajeze 100.000 de români și bulgari. Oferă bonusuri și majorări salariale pentru cei ce vin în UK.

Marea Britanie se confruntă cu un de­ficit de şoferi de camion fără precedent, pe care com­paniile de transport îl pun pe sea­ma pandemiei, dar...

De ce pleacă șoferii români de TIR din Marea Britanie. Tot mai mulți români părăsesc Regatul Unit.

În anul 2017 aproximativ 150.000 de șoferi de TIR din România lucrau pentru companiile occidentale, potrivit datelor oficiale. Cu toate acestea, începând de anul trecut...

Se schimbă, din nou, regulile pentru călătoriile din și către Marea Britanie.

Un total de opt state și teritorii vor fi scoase de pe lista roșie a Marii Britanii pentru traficul internațional de călători, iar sistemul...

Marea Britanie relaxează regulile pentru călătoriile internaționale. România a modificat lista tărilor cu risc.

Astăzi, guvernele de la București și Londra urmează să ia două decizii cu impact direct asupra cetățenilor care călătoresc în și dinspre România și...