Românii mai pot intra în Anglia doar cu buletinul până la 30 septembrie 2021. Cei cu statut de rezident vor putea circula încă patru ani doar cu buletinul.

Cetățenii români mai pot intra în Marea Britanie doar cu cartea de identitate până la 30 septembrie 2021. Rezidenții vor putea circula încă patru ani doar cu buletinul.

Românii rezidenți in Anglia vor putea circula încă patru ani doar cu buletinul. Termenul-limită pentru solicitarea rezidenţei în Regatul Unit este la sfârșitul acestei luni.

Termenul-limită pentru solicitarea rezidenţei în Regatul Unit este la sfârșitul acestei luni.

Anunț important de la Ambasada României în Marea Britanie cu privire la accesul pe teritoriul Regatului Unit doar cu buletinul.

Dacă NU aveți rezidență în UK și doriți să veniți în vizită la prieteni sau familie, puteți intra cu Cartea de identitate DOAR până la 30 septembrie 2021.

Persoanele care au obținut rezidența în UK obținută în cadrul EUSettlementScheme pot circula cu cartea de identitate până la data de 31 decembrie 2025.

Important: Cetățenii români care NU au statutul de rezident DAR s-au aflat înainte de 31 decembrie în UK POT aplica pentru rezidență, DACĂ vor să continue să locuiască în UK.

DATA LIMITĂ: 30 iunie 2021, este mesajul Ambasadei României în Marea Britanie.

Românii rezidenți in Anglia vor putea circula încă patru ani doar cu buletinul. Termenul-limită pentru solicitarea rezidenţei în Regatul Unit este la sfârșitul acestei luni.

Până la sfârşitul lunii martie, 918.270 de cetăţeni români au cerut un statut de rezident în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, în cazul a 852.310 dintre ei cererea fiind aprobată, conform unei statistici publicate săptămâna trecută de Ministerul de Interne britanic.

Statutul de rezident permanent poate fi obţinut de persoanele care au trăit în Regatul Unit cel puţin cinci ani.

Cele care au trăit în această ţară mai puţin de cinci ani pot primit statutul de rezident temporar, ce poate fi transformat în cel de rezident permanent odată ce solicitantul cumulează cei cinci ani de reşedinţă în Regatul Unit.

De la 1 octombrie, Guvernul britanic schimbă regulile de intrare în Marea Britanie și actele necesare la frontieră.

Începând cu 1 octombrie 2021, românii care vor avea ca destinație Marea Britanie vor fi nevoiuți să dețină un pașaport ca document de călătorie. Pasagerii...

Marea Britanie schimbă regulile pentru călătoriile internaționale. Noile reguli de la frontierele Angliei valabile în două săptămâni.

În ceea ce privește regulile de călătorie din Marea Britanie în România, guvernul de la București a decis să mențină Regatul Unit pe lista...

Probleme pentru românii care merg în Marea Britanie. Sunt cei mai verificați cetățeni la frontierele Regatului Unit.

Conform celor mai noi date statistice oficiale, românii sunt opriți mult mai mult decât ceilalți cetățeni europeni pentru controale la frontiera britanică. Mai exact, conform...

Planul B în Marea Britanie pentru următoarele luni. Măștile redevin obligatorii, certificatele și lockdown-ul doar ca ultimă soluție.

Lockdown-ul, măștile de protecţie obligatorii, certificatele de imunitate și munca de acasă ar putea reveni în Anglia în această iarnă ca parte a „planului...

Marea Britanie caută să angajeze 100.000 de români și bulgari. Oferă bonusuri și majorări salariale pentru cei ce vin în UK.

Marea Britanie se confruntă cu un de­ficit de şoferi de camion fără precedent, pe care com­paniile de transport îl pun pe sea­ma pandemiei, dar...

De ce pleacă șoferii români de TIR din Marea Britanie. Tot mai mulți români părăsesc Regatul Unit.

În anul 2017 aproximativ 150.000 de șoferi de TIR din România lucrau pentru companiile occidentale, potrivit datelor oficiale. Cu toate acestea, începând de anul trecut...

Se schimbă, din nou, regulile pentru călătoriile din și către Marea Britanie.

Un total de opt state și teritorii vor fi scoase de pe lista roșie a Marii Britanii pentru traficul internațional de călători, iar sistemul...

Marea Britanie relaxează regulile pentru călătoriile internaționale. România a modificat lista tărilor cu risc.

Astăzi, guvernele de la București și Londra urmează să ia două decizii cu impact direct asupra cetățenilor care călătoresc în și dinspre România și...