Se schimbă condițiile de călătorie din România spre Anglia, începând de luni,17 mai. Testare și carantină la sosirea în Regat.

Guvernul Marii Britanii a anunțat schimbarea restricțiilor de la frontierele Angliei din data de 17 mai într-o conferință de presă susținută de Ministrul Transporturilor.

Acesta a anunțat că cei care vor să călătorească în străinătate de pe 17 mai o pot face, însă sub un alt sistem de restricții.

Guvernul britanic a anunțat că cei care doresc să intre în Anglia de pe 17 mai o pot face, însă sub un alt sistem de restricții.

Intră in vigoara un nou sistem de restricții, cu noi măsuri, evaluat de autorități și specialiștii științifici, care va duce în timp la relaxarea măsurilor de la frontiere.

Franța, Grecia, România și Spania nu se află încă pe lista verde, ceea ce înseamnă că populația va trebui să aștepte cel puțin încă trei săptămâni pentru a afla dacă pot pleca în vacanță în aceste state, vara aceasta.

Britanicii sunt sfătuiți să nu își rezerve vacanțe în nicio țară din lista galbenă.

De asemenea, turiștii au fost avertizați că țările pot fi adăugate rapid la lista roșie, dacă este necesar, ceea ce înseamnă că este necesară o carantină de zece zile într-un hotel aprobat de Guvern, la un cost de 1.750 GBP per adult.

Anglia a anunțat țările de pe listele: roșu, galben, verde. Cei ce vor călători din România vor respecta regulile listei galbene.

Totuși, persoanele care sosesc în Anglia din țările clasate pe lista galbenă nu vor trebui să mai plătească cele 2 teste obligatorii, deoarece guvernul le oferă gratuit din data de 9 mai, după cum transmite AirlinesTravel.

Guvernul britanic a anunțat că cei care vor să călătorească în străinătate de pe 17 mai o pot face, însă sub un alt sistem de restricții.

Turcia, Maldive și Nepal sunt ultimele țări care au fost adăugate la cea mai strictă listă.

Marea Britanie schimbă regulile pentru călătoriile internaționale. Noile reguli de la frontierele Angliei valabile în două săptămâni.

În ceea ce privește regulile de călătorie din Marea Britanie în România, guvernul de la București a decis să mențină Regatul Unit pe lista...

Probleme pentru românii care merg în Marea Britanie. Sunt cei mai verificați cetățeni la frontierele Regatului Unit.

Conform celor mai noi date statistice oficiale, românii sunt opriți mult mai mult decât ceilalți cetățeni europeni pentru controale la frontiera britanică. Mai exact, conform...

Planul B în Marea Britanie pentru următoarele luni. Măștile redevin obligatorii, certificatele și lockdown-ul doar ca ultimă soluție.

Lockdown-ul, măștile de protecţie obligatorii, certificatele de imunitate și munca de acasă ar putea reveni în Anglia în această iarnă ca parte a „planului...

Marea Britanie caută să angajeze 100.000 de români și bulgari. Oferă bonusuri și majorări salariale pentru cei ce vin în UK.

Marea Britanie se confruntă cu un de­ficit de şoferi de camion fără precedent, pe care com­paniile de transport îl pun pe sea­ma pandemiei, dar...

De ce pleacă șoferii români de TIR din Marea Britanie. Tot mai mulți români părăsesc Regatul Unit.

În anul 2017 aproximativ 150.000 de șoferi de TIR din România lucrau pentru companiile occidentale, potrivit datelor oficiale. Cu toate acestea, începând de anul trecut...

Se schimbă, din nou, regulile pentru călătoriile din și către Marea Britanie.

Un total de opt state și teritorii vor fi scoase de pe lista roșie a Marii Britanii pentru traficul internațional de călători, iar sistemul...

Marea Britanie relaxează regulile pentru călătoriile internaționale. România a modificat lista tărilor cu risc.

Astăzi, guvernele de la București și Londra urmează să ia două decizii cu impact direct asupra cetățenilor care călătoresc în și dinspre România și...

Clarificări cu privire la controalele de frontieră din Marea Britanie asupra cetățenilor români.

Ministerul Afacerilor Externe a solicitat, prin Ambasada României la Londra, clarificări cu privire la controalele autorităților de frontieră britanice care ar viza în special...