Toate călătoriile internaționale din și spre Marea Britanie sunt interzise, atât cu autoturisme personale, cât și pe cale aeriană

Premierul Boris Johnson a insistat că Marea Britanie poate opri creșterea cazurilor de coronavirus în doar patru săptămâni și că aceasta lockdwon va fi diferit de ultimul.

Anglia a intrat din nou în lockdown iar rezidenții au voie să plece de acasă doar pentru școală, serviciu, motive medicale, exerciții fizice, cumpărături sau îngrijirea persoanelor vulnerabile.

Toate călătoriile internaționale din și spre Marea Britanie sunt interzise, atât cu autoturisme personale, cât și pe cale aeriană, a anunțat guvernul britanic.

Conform noilor reguli anunțate de către premierul britanic Boris Johnson sâmbăta trecuta toate călătoriile neesențiale atât interne cât și internaționale vor fi interzise de joi 5 noiembrie până pe cel puțin 2 decembrie.

Sâmbătă, premierul britanic Boris Johnson a anunţat un set de măsuri în vederea limitării răspândirii Covid-19 în Mare Britanie. Restricţii vor fi valabile pe întreg teritoriul Angliei în intervalul 5 noiembrie – 2 decembrie 2020.

Vor fi permise evenimente specifice precum înmormântările, însă doar cu participare a maxim 30 de persoane. Ceremoniile de căsătorie sau parteneriatele civile vor fi permise doar în circumstanțe excepționale.

Călătoriile internaționale sunt interzise în timpul perioadei restricțiilor, cu excepția celor în interes de serviciu, educație sau dacă cineva are un alt motiv valid. Rezidenții din Anglia vor fi amendați incepand de la 200 de lire sterline si pana la 6.400 dacă vor fi prinși plecând în vacanță.

Anglia a intrat din nou în lockdown iar rezidenții au voie să plece de acasă doar pentru școală, serviciu, motive medicale, exerciții fizice, cumpărături sau îngrijirea persoanelor vulnerabile.

Johnson a declarat că deși majoritatea britanicilor sunt anxioși, obosiți și sătui, măsurile restrictive sunt strict limitate în timp.

Sfaturile pe care le-am primit sugerează că patru săptămâni sunt suficiente pentru ca aceste măsuri să aibă un impact real. Aceste reguli vor expira și pe 2 decembrie intenționăm să ne întoarcem la o abordare pe mai multe niveluri. Există lumină la capătul tunelului.

Sunt vremuri dificile. Deși mă doare să trebuiască să cer din nou încă o dată ca atât de mulți să renunțe atât de mult, știu că putem trece prin asta” a declarat Boris Johnson.

Johnson a insistat că „oamenii din toată țara vor putea avea un Crăciun cât mai normal posibil”.

Marea Britanie schimbă regulile pentru călătoriile internaționale. Noile reguli de la frontierele Angliei valabile în două săptămâni.

În ceea ce privește regulile de călătorie din Marea Britanie în România, guvernul de la București a decis să mențină Regatul Unit pe lista...

Probleme pentru românii care merg în Marea Britanie. Sunt cei mai verificați cetățeni la frontierele Regatului Unit.

Conform celor mai noi date statistice oficiale, românii sunt opriți mult mai mult decât ceilalți cetățeni europeni pentru controale la frontiera britanică. Mai exact, conform...

Planul B în Marea Britanie pentru următoarele luni. Măștile redevin obligatorii, certificatele și lockdown-ul doar ca ultimă soluție.

Lockdown-ul, măștile de protecţie obligatorii, certificatele de imunitate și munca de acasă ar putea reveni în Anglia în această iarnă ca parte a „planului...

Marea Britanie caută să angajeze 100.000 de români și bulgari. Oferă bonusuri și majorări salariale pentru cei ce vin în UK.

Marea Britanie se confruntă cu un de­ficit de şoferi de camion fără precedent, pe care com­paniile de transport îl pun pe sea­ma pandemiei, dar...

De ce pleacă șoferii români de TIR din Marea Britanie. Tot mai mulți români părăsesc Regatul Unit.

În anul 2017 aproximativ 150.000 de șoferi de TIR din România lucrau pentru companiile occidentale, potrivit datelor oficiale. Cu toate acestea, începând de anul trecut...

Se schimbă, din nou, regulile pentru călătoriile din și către Marea Britanie.

Un total de opt state și teritorii vor fi scoase de pe lista roșie a Marii Britanii pentru traficul internațional de călători, iar sistemul...

Marea Britanie relaxează regulile pentru călătoriile internaționale. România a modificat lista tărilor cu risc.

Astăzi, guvernele de la București și Londra urmează să ia două decizii cu impact direct asupra cetățenilor care călătoresc în și dinspre România și...

Clarificări cu privire la controalele de frontieră din Marea Britanie asupra cetățenilor români.

Ministerul Afacerilor Externe a solicitat, prin Ambasada României la Londra, clarificări cu privire la controalele autorităților de frontieră britanice care ar viza în special...