Un nou lockdown în Marea Britanie în octombrie. Regatul Unit va intra într-un vârf de infectări și spitalizări, conform specialiștilor.

Guvernul de la Londra se pregătește pentru un nou lockdown de două săptămâni în octombrie, dacă numărul spitalizărilor continuă să crească.

Boris Johnson este pregătit să reintroducă obligativitatea purtării măștilor și distanțarea socială în spațiile publice și în mijloacele de transport. Există, de asemenea, posibilitatea ca restricțiile de călătorie să revină.

O închidere completă la jumătate lunii octombrie, prelungită în noiembrie, ar fi o ultimă soluție, iar consilierii ar putea sugera alte restricții ca alternativă.

Se mai discută și despre faptul că Boris Johnson este pregătit să reintroducă obligativitatea purtării măștilor și distanțarea socială în spațiile publice și în mijloacele de transport. Există, de asemenea, posibilitatea ca restricțiile de călătorie să revină.

Oficialii ar fi elaborat planuri pentru un nou lockdown pe parcursul primului semestru școlar, potrivit unui raport al The Independent, citat de My London.

Există posibilitatea ca restricțiile de călătorie să revină.

Un membru al SAGE a declarat că Marea Britanie urmează să intre într-un „vârf extins” de infecții și spitalizări, îngrijorarea majoră fiind că serviciile de sănătate ar putea fi copleșite de numărul pacienților infectați.

Aproximativ 43,4 milioane de persoane au fost imunizate cu ambele doze, a transmis Guvernul, dar spitalizările au rămas în mod constant la peste 900, în ultimele zile, relatează MirrorOnline.

Aproximativ 43,4 milioane de persoane au fost vaccinate cu ambele doze, a transmis Guvernul, dar spitalizările au rămas în mod constant la peste 900, în ultimele zile, relatează MirrorOnline.

În timp ce sursa SAGE a acceptat faptul că numărul deceselor este mai mic decât în ​​urmă cu 12 luni, restricțiile impuse mai devreme ar putea fi vitale, având în vedere că numărul de spitalizări a fost săptămâna trecută la cel mai înalt nivel din martie.

Boris Johnson este pregătit să reintroducă obligativitatea purtării măștilor și distanțarea socială în spațiile publice și în mijloacele de transport. Există, de asemenea, posibilitatea ca restricțiile de călătorie să revină.

Planul de urgență al Guvernului pentru un lockdown ar putea duce la o prelungire a vacanței semestriale, de la o săptămână pentru majoritatea școlilor, la două săptămâni, de la sfârșitul lunii octombrie, până la începutul lunii noiembrie.

De la 1 octombrie, Guvernul britanic schimbă regulile de intrare în Marea Britanie și actele necesare la frontieră.

Începând cu 1 octombrie 2021, românii care vor avea ca destinație Marea Britanie vor fi nevoiuți să dețină un pașaport ca document de călătorie. Pasagerii...

Marea Britanie schimbă regulile pentru călătoriile internaționale. Noile reguli de la frontierele Angliei valabile în două săptămâni.

În ceea ce privește regulile de călătorie din Marea Britanie în România, guvernul de la București a decis să mențină Regatul Unit pe lista...

Probleme pentru românii care merg în Marea Britanie. Sunt cei mai verificați cetățeni la frontierele Regatului Unit.

Conform celor mai noi date statistice oficiale, românii sunt opriți mult mai mult decât ceilalți cetățeni europeni pentru controale la frontiera britanică. Mai exact, conform...

Planul B în Marea Britanie pentru următoarele luni. Măștile redevin obligatorii, certificatele și lockdown-ul doar ca ultimă soluție.

Lockdown-ul, măștile de protecţie obligatorii, certificatele de imunitate și munca de acasă ar putea reveni în Anglia în această iarnă ca parte a „planului...

Marea Britanie caută să angajeze 100.000 de români și bulgari. Oferă bonusuri și majorări salariale pentru cei ce vin în UK.

Marea Britanie se confruntă cu un de­ficit de şoferi de camion fără precedent, pe care com­paniile de transport îl pun pe sea­ma pandemiei, dar...

De ce pleacă șoferii români de TIR din Marea Britanie. Tot mai mulți români părăsesc Regatul Unit.

În anul 2017 aproximativ 150.000 de șoferi de TIR din România lucrau pentru companiile occidentale, potrivit datelor oficiale. Cu toate acestea, începând de anul trecut...

Se schimbă, din nou, regulile pentru călătoriile din și către Marea Britanie.

Un total de opt state și teritorii vor fi scoase de pe lista roșie a Marii Britanii pentru traficul internațional de călători, iar sistemul...

Marea Britanie relaxează regulile pentru călătoriile internaționale. România a modificat lista tărilor cu risc.

Astăzi, guvernele de la București și Londra urmează să ia două decizii cu impact direct asupra cetățenilor care călătoresc în și dinspre România și...