Un nou lockdown în Marea Britanie în octombrie. Regatul Unit va intra într-un vârf de infectări și spitalizări, conform specialiștilor.

Guvernul de la Londra se pregătește pentru un nou lockdown de două săptămâni în octombrie, dacă numărul spitalizărilor continuă să crească.

Boris Johnson este pregătit să reintroducă obligativitatea purtării măștilor și distanțarea socială în spațiile publice și în mijloacele de transport. Există, de asemenea, posibilitatea ca restricțiile de călătorie să revină.

O închidere completă la jumătate lunii octombrie, prelungită în noiembrie, ar fi o ultimă soluție, iar consilierii ar putea sugera alte restricții ca alternativă.

Se mai discută și despre faptul că Boris Johnson este pregătit să reintroducă obligativitatea purtării măștilor și distanțarea socială în spațiile publice și în mijloacele de transport. Există, de asemenea, posibilitatea ca restricțiile de călătorie să revină.

Oficialii ar fi elaborat planuri pentru un nou lockdown pe parcursul primului semestru școlar, potrivit unui raport al The Independent, citat de My London.

Există posibilitatea ca restricțiile de călătorie să revină.

Un membru al SAGE a declarat că Marea Britanie urmează să intre într-un „vârf extins” de infecții și spitalizări, îngrijorarea majoră fiind că serviciile de sănătate ar putea fi copleșite de numărul pacienților infectați.

Aproximativ 43,4 milioane de persoane au fost imunizate cu ambele doze, a transmis Guvernul, dar spitalizările au rămas în mod constant la peste 900, în ultimele zile, relatează MirrorOnline.

Aproximativ 43,4 milioane de persoane au fost vaccinate cu ambele doze, a transmis Guvernul, dar spitalizările au rămas în mod constant la peste 900, în ultimele zile, relatează MirrorOnline.

În timp ce sursa SAGE a acceptat faptul că numărul deceselor este mai mic decât în ​​urmă cu 12 luni, restricțiile impuse mai devreme ar putea fi vitale, având în vedere că numărul de spitalizări a fost săptămâna trecută la cel mai înalt nivel din martie.

Boris Johnson este pregătit să reintroducă obligativitatea purtării măștilor și distanțarea socială în spațiile publice și în mijloacele de transport. Există, de asemenea, posibilitatea ca restricțiile de călătorie să revină.

Planul de urgență al Guvernului pentru un lockdown ar putea duce la o prelungire a vacanței semestriale, de la o săptămână pentru majoritatea școlilor, la două săptămâni, de la sfârșitul lunii octombrie, până la începutul lunii noiembrie.

Marea Britanie renunță de săptămâna viitoare la certificatul verde. Regatul Unit învinge pandemia.

Marea Britanie intenționează să anunțe în următoarele zile ridicarea restricțiilor, cu o singură excepție, respectiv obligația de purtare a măștii cel puțin în mijloacele...

Marea Britanie anunță încheierea pandemiei. Regatul Unit renunță și la certificatul verde.

Certificatul verde introdus în Marea Britanieînainte de Crăciun va fi, cel mai probabil, desființat pe 26 ianuarie, când guvernul va revizui reglementările, anunță cotidianul...

Primarul Londrei vrea ca guvernul britanic să creeze un sistem temporar de vize pentru românii din construcţii.

Primarul Londrei vrea ca guvernul britanic să creeze un mecanism temporar de vize pentru lucrători în construcţii, în special români și polonezi. Primarul Londrei, Sadiq...

În atenția românilor care călătoresc în Marea Britanie. Precizări din partea Ministerului de Externe Român.

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a făcut o serie de precizări legate de situația românilor care călătoresc în Marea Britanie după intrarea în vigoare a...

Premierul britanic Boris Johnson este pe punctul de a demisiona. Și-a cerut scuze din inimă.

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a căutat să prevină o revoltă tot mai mare în cadrul propriului său partid, oferindu-și scuze pentru participarea la ceea...

Ultima ORĂ Zeci de zboruri din și spre Marea Britanie au fost ANULATE.

Compania low-cost Wizz Air a suspendat în perioada imediat următoare zborurile de pe peste 45 de rute din și spre România. Și Blue Air a...

Marea Britanie se izolează din ce în ce mai mult. Românii, în topul celor interziși în Regatul Unit

A scăzut puternic numărul cetățenilor din Uniunea Europeană care au ajuns în Marea Britanie în anul 2021. În acest top, de departe, pe primul...

Numeroși români împiedicați să intre în Marea Britanie. Motivele invocate de autoritățile britanice.

Numărul cetățenilor din Uniunea Europeană cărora nu li s-a permis intrarea în Marea Britanie a crescut cu peste 30%. Pe măsură ce Ministerul de Interne...