Zeci de români care au intrat în Marea Britanie s-au trezit cu bagajele confiscate la frontieră și amendați

Zeci de români au avut bagajele confiscate la frontiera Marii Britanii și au primit amenzi în valoare de 2.700 GBP.

Zeci de cetățeni români care au venit în Marea Britanie au primit amenzi de câte 2.700 lire sterline și au avut bunurile cu care voiau să intre în țară, confiscate la granițe.

Odată cu impunerea Brexit-ului, Marea Britanie și-a impus totodată și propriul sistem de verificare, taxe și securizare la frontiere. Numeroși români se întorceau din România, înapoi în Regatul Unit cu pachete cu mâncare, diverse băuturi etc.

Dar, foarte mulți dintre ei s-au trezit cu probleme la frontiere. Polițiștii au verificat majoritatea bagajelor, deschizându-le și confidcând majoritatea lucrurilor pe care le aduceau cetățenii români în Regatul Unit.

Majoritatea românilor nu știau că pachetele pe care voiau să le aducă aveau nevoie de declarații vamale pentru a fi acceptate în Marea Britanie.

Nerespectând această regulă, unii au fost amendați. Totodată și firma de transport a fost amendată pentru că transporta pachete din România, fără actele necesare de tranzitare al teritoriului Regatului Unit.

“Bună Românilor din Anglia! Toate produsele fără acte, sunt confiscate și încărcate in cărucioare după cum se vede, așa se riscă cu: berea, băuturile neimbuteliate, vinul vărsat Românesc, mancarea care nu e tiplata, la vamă Francezi cu Anglia se baga microbuzele in hală și se confisca totul, acesta-i noul Brexitul 2021, adevărat al UK, lui și cât de curând nu se va mai aduce nimica produse fără acte legale ale mărfurilor din UE.

Cine exagerează cu produse găsite in bagaje, țigări, băuturi colorate tării visinate cornate etc, țigări s-au confiscat și microbuze cu totul sau 2700 £ lire amendat șoferul!!!

De acum și intotdeauna înainte să-și ia pachetele șoferul de la client este obligat de a vedea ce s-a pus de trimis in el, altfel riscul este pe pielea lui și buzunarul patronului, șoferului, microbuzelor care fac coletărie!!!”

“Era de așteptat și din păcate ăsta-i numai începutul, aia deștepți au fugit de mult din Anglia și nu vorbesc de simpli oameni necăjiți și de grupuri mari de firme concerne branduri etc sau mutat pe unde au apucat în UE.”

Românii s-au plâns totodată că pentru a aduce țigări în Regatul Unit, trebuie să plătească niște taxe colosale.

De la 1 octombrie, Guvernul britanic schimbă regulile de intrare în Marea Britanie și actele necesare la frontieră.

Începând cu 1 octombrie 2021, românii care vor avea ca destinație Marea Britanie vor fi nevoiuți să dețină un pașaport ca document de călătorie. Pasagerii...

Marea Britanie schimbă regulile pentru călătoriile internaționale. Noile reguli de la frontierele Angliei valabile în două săptămâni.

În ceea ce privește regulile de călătorie din Marea Britanie în România, guvernul de la București a decis să mențină Regatul Unit pe lista...

Probleme pentru românii care merg în Marea Britanie. Sunt cei mai verificați cetățeni la frontierele Regatului Unit.

Conform celor mai noi date statistice oficiale, românii sunt opriți mult mai mult decât ceilalți cetățeni europeni pentru controale la frontiera britanică. Mai exact, conform...

Planul B în Marea Britanie pentru următoarele luni. Măștile redevin obligatorii, certificatele și lockdown-ul doar ca ultimă soluție.

Lockdown-ul, măștile de protecţie obligatorii, certificatele de imunitate și munca de acasă ar putea reveni în Anglia în această iarnă ca parte a „planului...

Marea Britanie caută să angajeze 100.000 de români și bulgari. Oferă bonusuri și majorări salariale pentru cei ce vin în UK.

Marea Britanie se confruntă cu un de­ficit de şoferi de camion fără precedent, pe care com­paniile de transport îl pun pe sea­ma pandemiei, dar...

De ce pleacă șoferii români de TIR din Marea Britanie. Tot mai mulți români părăsesc Regatul Unit.

În anul 2017 aproximativ 150.000 de șoferi de TIR din România lucrau pentru companiile occidentale, potrivit datelor oficiale. Cu toate acestea, începând de anul trecut...

Se schimbă, din nou, regulile pentru călătoriile din și către Marea Britanie.

Un total de opt state și teritorii vor fi scoase de pe lista roșie a Marii Britanii pentru traficul internațional de călători, iar sistemul...

Marea Britanie relaxează regulile pentru călătoriile internaționale. România a modificat lista tărilor cu risc.

Astăzi, guvernele de la București și Londra urmează să ia două decizii cu impact direct asupra cetățenilor care călătoresc în și dinspre România și...